GRATIS
PROEFWEEK
FITNESS

Tai Chi bij Easyfit Loon op Zand

In de lessen Tai Chi wordt veel aandacht besteedt aan het verbeteren van de balans, kracht en bewust ontspannen bewegen. 

Dit doen we door in een rustig tempo een toegankelijke vorm aan te leren. De vorm is ontwikkeld door dr. Paul Lam voor mensen met reuma en is ook zeer geschikt gebleken bij mensen met andere chronische aandoeningen bijvoorbeeld artritis, artrose, fybromialgie, hart-en longaandoeningen.

Daarnaast is er in deze tai chi lessen veel aandacht voor chi kung, afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van het individu of groep.

De oefeningen zijn volkomen veilig en gericht op het soepel bewegen, afwisselen van spanning en ontspanning, leren voelen van je lichaam, waar zit er spanning,  je grenzen verkennen, en hoe ga je daar zo soepel mogelijk mee om. Je leert je ontspannen, zowel fysiek als mentaal. 

Door de aandacht op ontspannen, concentratie, kracht en balans draagt het ook bij aan valpreventie.

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en geven je vrijblijvend alle (start)informatie.

Sportschool Easyfit in Loon op Zand is dé plek voor individueel fitnessgroepslessen en eGym. Bij Easyfit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek.

FITNESS
eGYM
GROEPSLESSEN

Begin nu aan een fitter leven. Klik op de onderstaande knop en ontvang vrijblijvend alle (start)informatie:

‌JA, IK WIL ALLE (START)INFORMATIE!
Geplaatst op 2021-01-04

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Geplaatst op 2021-01-04

Update Corona Virus

Beste leden, Zeer goed nieuws! We zijn weer geopend. Ook zijn vanaf nu all...