• header

We gaan weer open!

Beste lezer,

Het is eindelijk zover. Woensdag 1 juli gaan we weer binnen open. De eerste klap hebben we daarmee overleefd, en we hebben er ontzettend veel zin in!

Een aantal belangrijke zaken die nog even de aandacht vragen:

 • Wij kunnen allemaal bijdragen aan het voorkomen van een 2de golf besmettingen. Ik wil je daarom vragen om de aandachtspunten en richtlijnen die gelden vanaf 1 juli goed in acht te nemen. Voor jezelf, je medesporter en onze werknemers! Klik hier om deze rustig door te nemen. Ze hangen tevens in de club, zijn gedeeld in de app, en zijn via de mail verstuurd;
 • Heb je de Virtuagym app nog niet gedownload? Doe dit snel! Want reserveren is verplicht. Mocht je nog géén account hebben om in te loggen stuur dan even een mailtje naar info@easyfitloonopzand.nl en we sturen je de inloggegevens toe. Daarnaast willen we je er op wijzen dat registeren op de club verplicht is, omdat we moeten kunnen aantonen dat de maximale aantallen niet worden overschreden. Heb je geen klantenpas om in te loggen, kun je deze aanvragen via info@easyfitloonopzand.nl. De kosten hiervoor zijn €10,-
 • Je kunt je voorstellen dat we niet iedereen kunnen testen in de eerste weken. Onze instructeurs zijn er om je op weg te helpen, maar wacht even met het inplannen van een test. We hebben besloten om de openingstijden in de vakantie niet aan te passen en ook alle groepslessen zullen doorgaan. Hierdoor is een grotere spreiding van de sporters mogelijk. Kom je dus graag op een rustig moment? Check de aantallen in de app en reserveer jou les of tijdslot in de fitness van 1,5 uur.

 

We hebben geprobeerd zo open mogelijk te zijn in de communicatie. Dit zullen we ook nu doen! Zoals al eerder gezegd zijn onze kosten voor 100% doorgelopen, maar helaas is het ledenaantal ondanks de geboden alternatieven drastisch teruggelopen.

We hebben de eerste klap gedeeltelijk kunnen opvangen door jullie steun, waarvoor nogmaals dank. Vele alternatieven zijn geboden die ook extra geld gekost hebben. Het is een situatie van overmacht waar niemand schuld aan heeft. We hebben hier zo goed mogelijk mee om proberen te gaan, en zijn dan ook blij en zelfs een beetje trots dat we dit allemaal hebben kunnen realiseren!

We hebben beloofd een compensatieregeling aan te bieden voor de gemiste periode. Als je veel gehad hebt aan de geleverde diensten of omdat je Fan bent van Easyfit heb je de mogelijkheid om (gedeeltelijk) af te zien van de compensatie. Dit geeft ons meer lucht en bied ons kansen om weer vooruit te gaan kijken. We willen voor jullie de nummer 1 Sportschool blijven die zich steeds blijft vernieuwen!

Via onderstaand formulier kun je jou keuze doorgeven. We proberen dit zo snel als mogelijk te verwerken in de administratie. Let op: het kan best een paar weken duren gezien de omvang van deze regeling, waardoor het is sommige gevallen pas in de maand augustus verwerkt zal worden. Dit hangt samen met de hoeveelheid van de aanvragen en de datum waarop deze is ingediend.

Tot snel bij Easyfit!

Met gezonde groet,

Chris van de Gevel, Easyfit Loon op Zand

Nieuws

 • Maatregelen Corona Virus

  Lees meer
 • We gaan weer open!

  Beste lezer, Het is eindelijk zover. Woensdag 1 juli gaan we weer binnen o...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Ontdek welk abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • GRATIS PROEFWEEK

  GRATIS PROEFWEEK

  Ervaar Easyfit Loon op Zand met de gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Pleuni

  "Bij Easyfit Loon op Zand heb ik geleerd hoe ik het beste kan eten en sporten om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen."

  Pleuni
 • Sandra

  "Vetpercentage afgenomen en het spierpercentage toegenomen. Goede resultaten die nog meer motivatie hebben gegeven..."

  Sandra
 • Kim

  "Bij Easyfit is de XCO les met Christine een echte aanrader, haar energie en vrolijkheid maakt van de les een feestje!"

  Kim