• header

Persconferentie woensdag 6 mei

Beste leden,

Allereerst willen we je nogmaals onwijs bedanken voor de afgelopen tijd. Dat je ons in deze zware tijd mentaal maar ook financieel steunt door het niet opzeggen van het lidmaatschap betekent ontzettend veel voor ons. 

In relatief korte tijd hebben we de wereld en ook ons mooie bedrijf zien veranderen. Van het dagelijkse persoonlijke contact met al onze leden, naar online begeleiding en contact op afstand. 

Hopelijk heb je gebruik kunnen maken van deze service. We beseffen ons heel goed dat dit niet dezelfde kwaliteit biedt als sporten op de club en hebben daarom zoals eerder gemeld besloten een compensatieregeling te treffen.

Op steun van de overheid hebben we als sportschool helaas weinig kunnen rekenen (hoewel dit in de media ooit anders over lijkt te komen). Daarom zijn we ook extra blij met de solidariteit van jou als trouw lid van Easyfit Loon op Zand en dat je daarbij het lidmaatschap niet hebt opgezegd. 

Gisteravond (woensdag 6 mei), zaten we vol spanning voor de buis. Er was immers aangekondigd dat er verschillende versoepelingen zouden worden doorgevoerd. Uit de persconferentie blijkt dat er vanaf 1 juni weer veel open mag. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Voor sportscholen geldt dat er met de branche wordt bekeken of het verantwoord openen eerder mogelijk is dan 1 september (zie: Videofragment).

Op een veilige manier de deuren openen is voor de Easyfit prima mogelijk. We zijn namelijk geen mega grote sportschoolketen waar de overheid wellicht in de persconferentie op doelt. Hierom zijn we voorzichtig positief dat we eerder open zullen mogen. De hygiëne is gewaarborgd, we kunnen lessen roosteren met een maximaal aantal bezoekers, we hebben een aparte in en uitgang waardoor we niet kunnen botsen. 

Wij als sportbranche die het mede mogelijk maken om te werken aan een gezond lichaam en geest staan te popelen om weer aan de slag te kunnen. Easyfit Loon op Zand is inmiddels ingericht naar de 1,5 meter samenleving.

Simpel gezegd: Easyfit en haar medewerkers zijn er klaar voor!

De branche en ook Easyfit zal zich niet neerleggen bij dit besluit. We gaan er alles aan doen om zo snel als mogelijk op een veilige manier de deuren te mogen openen.

Daarnaast hebben we gisteren wel een klein lichtpuntje gehoord. Er mag weer buiten gesport worden. Na contact te hebben gehad met de gemeente mogen we de fitness (gedeeltelijk) en de groepslessen tijdelijk naar buiten gaan verplaatsen om jullie ook nu zoveel mogelijk tegemoet te komen. Hier later meer over.

We begrijpen dat we niet de enige zijn die getroffen worden door deze crisis en bieden hierom de mogelijkheid om de betaling tijdelijk op te schorten. We zouden je willen vragen deze aanvraag enkel te doen als het echt niet anders kan. Zoals eerder aangekondigd gaan we je compenseren en komen er zeer binnenkort mogelijkheden om bij ons buiten te sporten. Echter als nu iedereen de aanvraag doet om de betaling tijdelijk op te schorten, hebben we geen inkomsten en gaan wel de kosten voor ons gewoon door. Als dit werkelijkheid wordt hebben we op 1 september geen sportschool meer.

We zullen snel komen met de nieuwe mogelijkheden om bij ons buiten te komen sporten. In de tussentijd hopen we op zoveel mogelijk support, tot snel en blijf gezond.

#SAMEN STERK

Met vriendelijke groet,


Chris van de Gevel
Easyfit Loon op Zand
 

Nieuws

 • Outdoor Fitness & Groepslessen

  Vanaf nu hebben we onze compensatiemogelijkheden voor jullie uitgebreid met&n...

  Lees meer
 • Richtlijnen outdoor fitness en groepslessen

  Je kunt weer komen trainen! We zijn namelijk weer “open”, letterl...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Ontdek welk abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • GRATIS PROEFWEEK

  GRATIS PROEFWEEK

  Ervaar Easyfit Loon op Zand met de gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Pleuni

  "Bij Easyfit Loon op Zand heb ik geleerd hoe ik het beste kan eten en sporten om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen."

  Pleuni
 • Sandra

  "Vetpercentage afgenomen en het spierpercentage toegenomen. Goede resultaten die nog meer motivatie hebben gegeven..."

  Sandra
 • Kim

  "Bij Easyfit is de XCO les met Christine een echte aanrader, haar energie en vrolijkheid maakt van de les een feestje!"

  Kim