LIDMAATSCHAPSTEST

Outdoor Fitness Zone

De gemeente Loon op Zand heeft in samenwerking met sportschool Easyfit Loon op Zand een Outdoor Fitness Zone gecreëerd. Gedurende de maanden Juni, Juli en Augustus van dit jaar mag de gehele gemeenschap Loon op Zand hier GRATIS gebruik van maken.

Sociale aangelegenheden staan deze zomer (meer dan ooit) centraal. Samen zijn is waar iedereen naar verlangt heeft en waar deze zomer gelukkig weer volop mogelijkheden toe zijn. Het verbeteren van de gezondheid d.m.v. sporten is iets waar weer alle ruimte voor is en waar velen weer mee aan de slag willen.

Dagelijks bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Het wordt dan ook aanbevolen om dagelijks 30 minuten matig tot intensief te bewegen. Vitaliteit, fitheid, energie, kracht, uithoudingsvermogen worden verbeterd d.m.v. fitness. De gemeente Loon op Zand en Sportschool Easyfit Loon op Zand hebben de handen ineen geslagen om u hierbij te helpen.

Buiten bewegen is namelijk niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor de sociale contacten die in de Outdoor Fitness Zone gelegd kunnen worden. De Outdoor Fitness Zone is namelijk geschikt voor alle leeftijden en trainingsniveaus.

Er worden diverse circuit trainingen aangeboden voor ieder fitness niveau en voor iedere leeftijd. Tevens is het mogelijk om binnen de openingstijden van Easyfit Loon op Zand er vrij te trainen. Dit kan met een eigen trainingsprogramma of met een algemeen trainingsprogramma gemaakt door de trainers van Easyfit.

Wil je graag gebruik maken van deze Outdoor Fitness Zone mail dan je gegevens naar info@easyfitloonopzand.nl of kom gewoon even langs. Je krijgt dan in de maanden juni, juli en augustus gratis toegang tot deze Outdoor Fitness Zone.

Iedereen is tevens welkom bij de opening van de Outdoor Fitness Zone op woensdag 1 juni 2022 om 10.00 uur. Locatie: Easyfit Loon op Zand, Kerkstraat 5, 5175BA

FITNESS
eGYM
GROEPSLESSEN

Begin nu aan een fitter leven. Klik op de onderstaande knop en ontvang vrijblijvend alle (start)informatie:

‌JA, IK WIL ALLE (START)INFORMATIE!
Geplaatst op 2021-01-04

Onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website! Kijk gerust even rond.

Geplaatst op 2021-01-04

Outdoor Fitness Zone

De gemeente Loon op Zand heeft in samenwerking met sportschool Easyfit Loon o...