• header

Weten of Easyfit Loon op Zand dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Loon op Zand? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of voedingsbegeleiding? Dan is Easyfit Loon op Zand dé sportschool voor jou, met o.a. fitness en diverse groepslessen.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Easyfit Loon op Zand. Daarom is er voor jou de online abonnementscheck. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Sportschool Easyfit Loon op Zand is dé plek voor fitnessgroepslessen en hulp bij voeding. Bij Easyfit Loon op Zand ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 Day Try Out.

Nieuws

 • De Goede Voornemens Weken

  Start 2019 echt goed en zorg ervoor dat de Goede Voornemens dit jaar echt worden waar gemaakt!

  Lees meer
Meer nieuws
 • De Goede Voornemens Weken

  De Goede Voornemens Weken

  Start 2019 goed en maak de voornemens waar!

  Doe mee
 • Pleuni

  "Bij Easyfit Loon op Zand heb ik geleerd hoe ik het beste kan eten en sporten om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen."

  Pleuni
 • Sandra

  "Vetpercentage afgenomen en het spierpercentage toegenomen. Goede resultaten die nog meer motivatie hebben gegeven..."

  Sandra
 • Kim

  "Bij Easyfit is de XCO les met Christine een echte aanrader, haar energie en vrolijkheid maakt van de les een feestje!"

  Kim

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.