• header

Ervaar Easyfit Loon op Zand nu met de 7 Day Try Out

Sportschool Easyfit Loon op Zand helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een 7 Day Try Out. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Easyfit bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Easyfit Loon op Zand ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Emma (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Easyfit Loon op Zand voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Easyfit."

Stel niet uit, start met de 7 Day Try Out

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Easyfit Loon op Zand is dé plek voor fitnessgroepslessen en hulp bij voeding. Bij Easyfit Loon op Zand ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 Day Try Out.

Nieuws

 • Openingsaanbeiding eGym!

  Grijp nu 1 van de 30 Openingsaanbiedingen voor het eGym Programma!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Ontdek welk abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • Pleuni

  "Bij Easyfit Loon op Zand heb ik geleerd hoe ik het beste kan eten en sporten om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen."

  Pleuni
 • Sandra

  "Vetpercentage afgenomen en het spierpercentage toegenomen. Goede resultaten die nog meer motivatie hebben gegeven..."

  Sandra
 • Kim

  "Bij Easyfit is de XCO les met Christine een echte aanrader, haar energie en vrolijkheid maakt van de les een feestje!"

  Kim

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.