• yoga

Thuis Trainen Easyfit@home

We zitten niet stil en blijven jullie helpen! Speciaal voor clubleden hebben we vele workouts, tips en voedingsadviezen voor je klaar staan. Jij kunt dus gewoon aan je sportdoelen blijven werken via je smartphone, laptop, pc of tablet. Lekker vanuit jouw vertrouwde en gezellige woonkamer. 

LesMills: BodyPump / GRIT / BodyBalance / Sh'Bam / etc.
Wil je de gebruikelijke LesMills lessen blijven doen dan heb je via de link in je virtuagym app direct toegang tot ongeveer 100 (korte) workouts  en oefeningen, zonder dat je jezelf hiervoor hoeft te registreren.

 

 

Xco @home 
Thuis Xco'en en meer toffe workouts. Go for it! Gratis voor Easyfit leden. De code voor de gratis trainingen vind je in jouw virtuagym app.

 

 

FitSnacks.TV
FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft  een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig  aangevuld. Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan wat je hier kunt bekijken: https://youtu.be/vpTI8AClCGI. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. De code voor de gratis trainingen vind je in jouw virtuagym app.
 

Nieuws

 • Vragen & Antwoorden omtrent beleid Corona

  V: Is de club open? A: Nee, de club is gesloten vanaf 15 ...

  Lees meer
 • Easyfit Loon op Zand is per direct gesloten!

  Easyfit Loon op Zand is per direct gesloten! De overheid heeft zojuist ver...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Lidmaatschapstest

  Gratis Lidmaatschapstest

  Ontdek welk abonnement bij jou past!

  Lees meer
 • GRATIS PROEFWEEK

  GRATIS PROEFWEEK

  Ervaar Easyfit Loon op Zand met de gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Pleuni

  "Bij Easyfit Loon op Zand heb ik geleerd hoe ik het beste kan eten en sporten om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen."

  Pleuni
 • Sandra

  "Vetpercentage afgenomen en het spierpercentage toegenomen. Goede resultaten die nog meer motivatie hebben gegeven..."

  Sandra
 • Kim

  "Bij Easyfit is de XCO les met Christine een echte aanrader, haar energie en vrolijkheid maakt van de les een feestje!"

  Kim